HTML

Kokszos Tóni okosságai

Friss topikok

  • első számú anarchista: Itt a kispöcs. Jelentem, már 35,5 centis. Nem akarlak elszomorítani, de Nabi biztos, hogy megcsin... (2011.06.10. 23:02) Reload

Linkblog

2010.10.02. 12:18 kokszostoni

bachAnália

Geci régen írtam, de basszameg, olyan elfoglalt voltam, hogy az utóbbi hetekben a pöcsöm nem tudtam tisztességesen kiverni. Volt ez a bodys verseny, a kategóriában hárman indultunk, és csak az a buzerátor Roli meg a még nagyobb buzerátor Árpi előzött meg, de csak azért, mert egyértelműen bunda volt az egész. Mert  ugye hagyták, hogy a bíró még egy héttel a verseny előtt alaposan beakasszon nekik, én meg határozottan elutasítottam az ajánlatot, mert hiába első hely meg ilyenek, ha folyamatosan ott kísért annak a tudata, hogy a seggem már nem szűz.

Ettől függetlenül azt kell mondanom, hogy mindenki figyeljen, mert basszátok meg, ezek a köcsög análhuszárok mindenhol ott vannak, és én is beszoptam tövig tegnap, pedig én egyből kiszúrok bármilyen magát álcázó homárt. A dolog úgy kezdődött, hogy a Gyulával, aki a kondinak egyben a tulaja is, elmentünk a Morbid Anal Freak Show Series soron következő eseményére. A Gyula szokás szerint a bőrnacijára feldobott egy fekete felcsatolható műfaszt, de mondom neki, Gyuszikám, ezzel akarsz pinára vadászni, s mindezek után letoltam a gatyám, párszor meglóbáltam a lompost, csakhogy a Gyula örökre vésse abba a hangyafasznyi agyába, hogy nincs az a plasztikbroki, ami vetekedhetne Tóni kéjlécével. Amúgy ez a Gyula ilyen beteg állat, mert egész kollekciója van műpélókból, s múltkor, mikor nála voltam, hogy adjon termékmintát abból az új izomépítő cuccból, épp egy duplaágú análdildóval kapart le valami ételmaradékot a falról.

No, szóval ott vagyunk a Dokk Bícsen a Gyulával, kellően későn érkeztünk ahhoz, hogy tele legyen a kóceráj megdöngethető picsákkal. Járkáltak ilyen latexos cuccokban, hogy a csupasz csöcsök éppen hogy nem bökték ki a szemem. Az egyiknek meg valami szülinapi gyertya lángolt a seggében, akit aztán fel is hívott az a Vudi Elen imitárot dj a színpadra, hogy köszöntsük Szidóniát 21. szülinapja alkalmából, oszt azzal betoltak ilyen hatalmas pélótortát, de nem olyan fekvő gagyit, hanem ez kajakra állt, és akkora volt, hogy még én is elismerően nézegettem 2 másodpercig, miközben ilyen feka tangás arcok lángoló hullahoppot pörgettek a farkuk körül.

Közben odajön a Gyula, hogy szerezzek valami piát, mert ő már ezt nem bírja idegrendszerileg, és haladéktalanul be kell basznia, mert különben most azonnal elsül, és utálja a gecit levakargatni a surranójáról. Állok a pultnál, erre odajön egy ilyen szőke maca, csupasz seggel, és bazmeg, olyan csöcsökkel, hogy kezdtem átérezni a Gyula helyzetét. Aszongya, hogy szégyelli, de ő már eléggé be van baszcsizva, és ebből kifolyólag szívesen bekapna valamit vacsora jelleggel, én meg, ugye, értek a célzásokból, és mondom a csajnak, hogy gyere, bazmeg, a kocsim hátuljában van egy kurvanagy lángolt kolbász csak neki fenntartva. Nem is telt bele két perc, és már ott bociztatom, ezt a kis kurvát az épület oldalában, de, ilyet még nem értem, bazmeg, egyszerűen olyan mesteri szinten művelte a dolgot, hogy komolyan megfordult a fejembe, hogy meghívom egy Ászokra. Mikor aztán a képébe élveztem, mondom, hogy készüljön, mert ez még csak a bevezető volt, és most úgy megtömöm, mint nagyanyám tanyán a libát. Aszongya, hogy már hót nedv a bugyija, de előtte még megmutatna más tudományt is, ugyanis ő képzett masszőr, és épp most készül letenni a prosztatamasszázs vizsgáját, és, hogy a segítségére lennék-e. Én meg mondom, hogy a faszba ne, és már pucsítottam is, mint egy escortkurva, miközben éreztem, hogy a luvnya először egy, majd kettő, aztán három ujjával is csocsózik a seggemben. De mondom, leszarom, mert sokkal jobban csinálja, mint múltkor az a faszszopó urológus, de aztán érzem, bazmeg, hogy valami nem klappol, mert határozottan éreztem, hogy valami tömörebb és egybefüggőbb dolog kezdi el kitölteni a végbelem, meg az is gyanús volt, hogy ugyan mi a faszért liheg, mikor azt nekem kéne. Hátranézek bazmeg, erre látom, hogy kajakra dug engem a csaj, mondom, héé, erről nem volt szó, és félrelöktem a picsába, és ekkor látom ám, hogy bazmeg, egyértelműen pöcse van a tagnak, belőlem meg csorog valami izé, remélem csak a vazelin. Többféle lehetőség adódott ezek után. Vagy itt helyben agyonverem ezt a férget, s bár ez tűnt a legszimpatikusabbnak, a  hosszútávú következményeket tekintve egyértelműen sittre kerülök, ahol aztán kegyetlenül megy az análfűrész, szóval csak tovább rontom seggem becsületének a helyzetét. Vagy megkérem a Gyulát, hogy ő verje agyon, de akkor meg a Gyula kiröhög, meg úgyse állja meg ez a pletykás fasz, hogy ne árulja el mindenkinek, szóval ez is sztornó.  Kompromisszumos megoldásként kiosztottam azért pár sallert a keményebbik fajtából, meg aztán a zacsiját is megcipőztem párszor ennek a shemale gecinek, aztán tipegve visszaaraszoltam a Dokk-ba, mert azért még sajgott a valagam, és mondtam a Gyulának, hogy bazmeg, ha szomjas vagy, hozzál magadnak piát, az anyád picsáját. Otthon azért megkértem az asszonyt, hogy csináljon egy alapos beöntést.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kokszostoni.blog.hu/api/trackback/id/tr442339160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása