HTML

Kokszos Tóni okosságai

Friss topikok

  • első számú anarchista: Itt a kispöcs. Jelentem, már 35,5 centis. Nem akarlak elszomorítani, de Nabi biztos, hogy megcsin... (2011.06.10. 23:02) Reload

Linkblog

2010.09.18. 20:07 kokszostoni

Faszomtalanságok 2.

No, szóval ott tartottam, hogy nem állt fel a bré. Persze mindezt kurvára nem vallottam be senkinek, sőt, a kondiban egykedvűen meg is pörgettem a lompost a közös zuhanyzóban a sok kis mazsolapöcs előtt, csak, hogy tudják kivel van dolguk. Láttam is, hogy átfut az arcukon, hogy olyan emberrel állnak szemben, akivel nem érdemes szarozni. Az asszonynak meg aszontam, hogy az edző a hétvégi versenyig szigorúan eltiltott a kúrástól. A Jenci haveromat pedig megkértem, hogy ajánljon valami jónevű urológust, mert felfáztam. A Jenci meg ért az ilyenhez, mert már törzsvendégnek számít a bőr-és nemibeteg gondozóban, mer mindig elkap valami szart a rühes kurváitól. Szóval a Jenci egyből pattintotta a választ, hogy menjek a dr. Lukácshoz, mert ő nagyon alapos, és egykettőre rendbe teszi a hólyagom.

 

Az asszisztens maca meg olyan kéjes hangon adott nekem időpontot péntekre, hogy, ha ismét lesz élet a kéjrudamban, esküszöm, eszméletlenre baszom. Nem is kellett amúgy csalódnom, mert ilyen nagymellű, feszes seggű harmincas nő volt, és gondoltam is, hogyha a dr. Lukács is fele ilyen jó csaj, én hálából megcsókolom a Jenci szőrös seggét. Mondja az asszisztens csaj, hogy vetkőzzek le, a dr. Lukács minnyá jön. Így is tettem, még mielőtt a dokinő belépett volna, persze pózba vágtam magam, mellkas- combizom befeszít annak reményében, hogy valami orális terápiában is részesíteni fog a vizsgálat végén. Mert emlékszem, hogy anno volt ilyen dögös iskoladokink, és ő is csinált faszvizsgálatot, és mikor asszem már 3.-os voltam a szakközépben, mikor ott huzigálja a fitymám, és bizony nem bírtam megállni, hogy ne lépjen működésbe a köpködő kobra. Szóval ott állok ilyen Dávid- szobor pózban, egyszál faszban, erre megjelenik, egy ilyen gizda, vén aszott pöcs, basszátok meg, bemutatkozik, hogy dr. Lukács Imre, és fáradjak a vizsgálóasztalra. Nyomatékosítás végett még a vállam is megérintette, de olyan kéjes vigyorral a képén, baszki, hogyha valami nekem nem tetsző érintésben részesít megint ez a pedofil farok, én nemtom micsinálok. Fekszem fel az asztalra, erre rámszól ez a gnóm, hogy nem úgy ám, hanem négykézláb, fiatalember, és látom ám, hogy egy kurvavastag vazelinréteggel az ujján közeledik felém, miközben úgy pucsítok, mint egy pornóskurva. Mondja, hogy ez a vizsgálat elengedhetetlen, mert lehet, hogy a szer, amit beszedtem, kárt tett a nemi szervek rejtett részeiben, és ezt követően úgy bebombázta vagy 3 ujját az ánuszomba, hogy, köpni nyelni nem tudtam, nemhogy minimum lecsapjam a perverz állatot. Az oktatási rendszer szégyenfoltja, hogy ezek a lelki nyomorultak még diplomát meg zsíros fizetést is kapnak azért, hogy más seggében turkáljanak. Szóval épp csocsózza a prosztatámat,mikor, bazmeg, érzem, hogy kezd meredezni a faszom, de nem úgy lájtosan ám hanem seperc alatt csontkemény lett, én meg kétségbeesésemben majd elbőgtem magam, hogy igaz volt annak a faszszopó, ratyi Balásznak a kondiból, és egy uccsó látens buzeráns vagyok.

Mondja közben ez a kretén, hogy szemmel láthatóan nincs semmi bajom, nyugodjak meg, és, hogy tudja milyen kellemetlen így távozni a rendelésből, ezért feláron manuális levezetést is vállal, de mondom vezesd le manuálisan a halál faszát,öreg, én húzok innen a picsába, hogy több nem látsz, te ferde köcsög. Most pedig megyek, és újjászületett farkammal indulatosan seggbekúrom a Jencit.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kokszostoni.blog.hu/api/trackback/id/tr322306061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása